Сайтове фосети

Обновления, свързани със сайтовете фосети

Тук ще споделяме своя опит с този тип сайтове фосети ,за които можете да прочетете от тази страница:

Печалба на криптовалути

 Обновление 30.3.2018 година. – Непосредствено след последният ни план спряха търговията с електронеум в cryptopia. Изпращаме средствата в Binance, където ги обменяме за други евтини монети по лично усмотрение.

 

НОВО – В портфейла CoinPot от 2-3 дни има добавен нов начин за печалба. Най-вероятно сте го видели. А именно COINPOT TOKENS. Можете като всяка друга валута да ги обменяте за желаната таква. Имат добър курс за обмен и биха увеличили приходите ви. При всяко обиране на сайт фосет вие получавате по 3 броя от тези токени. Можете да ги “копаете”, а можете и да ги използвате за игра в лотарията, където можете да спечелите огромна сума от тях. За нас не си заслужава риска. Просто ги събираме и обменяме за лайткойн (:

От всяко обиране на фосет от ваш реферал (човек, който се е регистрирал под вас с ваш реферален линк) вие също получавате по един токен.


Обновление 13.3.2018 година. – Минаваме на друга стратегия. В портфейла ни COINPOT всичко ще продължава да се конвертира в лайткойн. Но разликата вече ще бъде,че средствата ще ги изпращаме към cryptopia, където ще закупуваме electroneum с цел дългосрочна инвестиция. Копаем го и от няколко мобилни телефона със софтуер, който излезе наскоро. Накратко за седмица 2 телефона HUAWAI P10 добиха близо 30 броя electroneum. В комбинация със сайтовете фосети броят ще нарасне още. А цената да се надяваме до края на 2018 година да достигне долар ! Можете да прочетете нашата статия за “Electroneum – Мобилната криптовалута на бъдещето”.

! НОВО !  8.3.2018 ГОДИНА – Изплащането на средства посредством COINBASE е прекратено. Всички заявки ,които са били пуснати към момента на спиране на услугата са върнати обратно в портфейлите на потребителите. Средства се изплащат по всички останали начини.

Към моментна дата 28.2.2018 имаме 12 изтегления на различни количества от криптовалутата Litecoin ,за която можете да прочетете в нашата статия ” Litecoin (LTC) – Една от най-старите крипто валути “. Като всяко от тях е на средна равностойност 0.01 ЛТК

Ето няколко примерни изтегления на средства към онлайн портфейлът Coinbase :

 

 

 

 

 

 

 

 

Изплащане на средства от CoinPot И ФОСЕТИ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Намираме за важно да обясним защо понякога фосетите изплащат по-голямо количество криптовалути ,а друг път количеството пада. Това зависи от моментната цена на самата криптовалута ,за която е сайтът фосет.

Ако сайтът печели от вас да кажем 10 цента ,че сте го посетили , той би искал да ви дава 2. Точно от това зависи и колко криптовалута ще ви изплати- от нейната моментна цена. Изчисляват ви равностойността в реални пари и за тях ви дават лайткойн например. Когато неговата цена падне , ви дават повече лайткойн за да получите вие същата сума пари както друг път. Това до известна степен е хубаво ,защото при падане на цената на биткойн, биткойн кеш, даш, догекойн и лайткойн вие получавате по-голямо количество ,което след като цената се покачи ще струва реално повече !

Следете нашите постове и бъдете постоянно информирани за случващото се в крипто индустрията по цял свят.