Как да изкарваме пари в интернет от гледане на реклами (PTC)

Как да изкарваме пари в интернет с PTC сайтове?

Какво е PTC ?
Нов начин на рекламиране – достъпен и лесен за всеки.Терминът идва от Paid to Click, което означава Плащане за Кликване.Тези сайтове са връзката между рекламодатели и потребители.

В интернет функционират много сайтове, които рекламират услуги и продукти. Рекламодателите плащат на РТС сайтовете, които от своя страна плащат на тези, които разглеждат рекламните страници, отваряйки линковете към тях.

PTC програмите не са пирамиди или схема с която бързо да станете богати :).

 

PTC сайтове са нова иновационна, международна и свободна английска базирана услуга, каято позволява на рекламодателите да достигнат хиляди потенциални потребители (клиенти), като показва тяхната реклама в твойте Surf реклами (рекламите които кликаш) Системата е: Рекламодателите плащат на РТС сайтовете за посещения във фирмените им сайтове ,а от своя страна РТС сайтовете плащат на теб за да посещаваш или разглеждаш тези реклами.

 

Какво представлява този начин за печелене на пари?

Първо се регистрирате в някой сайт, който предлага този начин на печелене на пари. След като се регистрирате, влизате в сайта и намирате секцията в която се намират рекламите за кликане. Във всеки сайт те са различно на брой, но се движат в границите 4-6 реклами на ден. Рекламата представлява текстова връзка или банер, след кликането върху които, отивате на сайта на рекламодателят. Стартира се брояч, който отброява времето, което сте на сайта на рекламодателят. След изтичането на времето, се появява отметка, ако всичко е минало ОК, и по сметката в сайта ви се кредитира сумата за тази реклама. Може да бъде от 0,1 цент до 1 цент, в зависимост колко време сте стояли на сайта на рекламодателя и от PTC програмата в която сте се регистрирали. Ако не престоите нужното време на сайта на рекламодателя, няма да получите сумата за кликането на рекламата. В повечето сайтове всяка една реклама може да я кликате само веднъж на 24 часа( веднъж дневно). След като отмине денят , или минат 24 часа, пак може да влезнете в сайта и да кликате рекламите.


Как получавате парите си?

Кога и как ще ми платят ?

Парите от тези програми си ги получавате, когато натрупате някакъв определен минимум (за всяка програма е различен), в повечето случаи 2-3$.Всяка PTC програма прави плащането за различно време, някои го правят за няколко часа, а други за по 60 работни дни.
Получаването на спечелените пари става чрез интернет сметки. Това са виртуални сметки, където си събирате парите и когато поискате можете да ги изтеглите чрез дебитна или кредитна карта. Сайтовете, които предоставят такива услуги работят с най – съвременните системи за защита на данните. Това са: AlertPay или Paypal.

СПИСЪК НА ПЛАЩАЩИ PAY TO CLICK САЙТОВЕКЛИКНИ ТУК