Изкарване на пари от вашият уебсайт

Здравейте приятели ! Тук ще ви представим още няколко начина как да изкарвате пари от вашият уебсайт/блог .

Ако все още нямате ,а искате да започнете ще трябва най-напред хубаво да проучите пазара . Да изберете точната тематика на уебсайта си , където няма да имате толкова силна конкуренция и лесно ще намерите посетители. Естествено те трябва да са доволни от съдържанието ,което ще им предоставяте и да се връщат отново и отново при вас. .

Начините да си направите сайт са наистина много . Като за начало платформата на WordPress ще ви бъде наистина удобна и приятна за работа . Също така не е задължително да имате умения по програмиране .

Е нека изредим няколко от начините , по които можете да изкарвате пари от своят уебсайт/блог !


1.Реклама , реклама и пак реклама

Да, точно така … един от най-разпространените и доходоносни начини за изкарване на пари от вашият сайт е поставянето на рекламни банери , поп ъп реклами , реклами в текста и др. Това може да стане като някой ви заплати услугата вие да рекламирате негов продукт в сайта си , или да сложите линк към неговият сайт във вашият . Е естествено за да го направи някой ,значи сайтът ви е доста по-развит от неговия и имате достатъчно посетители , клиенти , читатели и т.н . Вторият и по-лесен начин е да се свържете с платформа подобна на Google Adsense ( от известно време не ги препоръчваме на никого , тъй като обичат да се гаврят със своите по-дребни потребители ) , като тя от своя страна ви предоставя реклами ,които да сложите в сайта си и ви плаща когато някой от вашите посетители кликне на реклама . Системата е разпределена така : Да кажем че вие искате да рекламирате своя сайт някъде срещу заплащане . Плащате на Google 10 стотинки на посещение ,а той от своя страна ви осигурява посещенията от сайтове ,които са публикували вашата реклама . Така вие като рекламодател печелите потребители на сайта си , Гугъл печели пари от вас , а сайтовете ,които пускат рекламата ви печелят пари от Гугъл . Голям кръговрат а ?

Както и да е .. и в двата варианта ви трябва сайт с достатъчно посещения дневно ,за да има шанс някой да кликне на тези реклами .

Ние ви препоръчваме Adwise.bg  -Нека подкрепим Българското . Минимума им за изтегляне на спечелените пари е 50лв .2.Продажба онлайн на собствени продукти

Няма значение какво искате да продавате , стига то да може да бъде изпратено по куриер и имате начин да приемате и обработвате поръчките онлайн !

3.Платен достъп до информация

Ако информацията ,която споделяте с хората е важна , интересна и сте я писали ЛИЧНО ,което е много важно за всеки един блог , то тогава вие можете да предоставяте услугата на хората срещу някакъв месечен абонамен за вашият сайт !

4. Партньорски маркетинг- един от най-добрите начини да печелите пари онлайн

Тук става въпрос за рекламиране на продукти от списъка на друг търговец, като за вас остава определена комисионна, която генерирате от направените продажби.

Повечето от онлайн търговците като Amazon, Direct Track и други предлагат програми за партньорски маркетинг.

Трудното тук е в избора на подходяща програма, стратегия и контакти.

Естествено има много други начини за печалба от вашият сайт ,но дори с тези , развити правилно и в точната насока вие можете да изкарвате хубави пари месечно !


За въпроси и връзка с нас посетете раздел ‘Контакти