Печалба на криптовалути

 

Както с всяка друга валута ,хората бързо измислят начини на печалба кой от кой по-иновативни! Е тук ще ви представим няколко начина за допълнителен месечен доход. Важно е да заявим и че във всеки един момент някой от изброените сайтове по-долу може да спре да изплаща парите на потребителите си и ние НЕ НОСИМ отговорност за това !

 

 

Фосети

Думата фосет идва от английската faucet, която пък означава кранче (за вода).Тези сайтове ви плащат за посещения на определено време .

Да точно така ,просто за посещения ! Те печелят от трафика ,който им докарвате .Имат сложени рекламни банери в сайта и печелят от вас всеки път когато влизате . За награда ви дават минимални количества криптовалути ! Могат да се преглеждат и от мобилен телефон и не са изобщо ангажиращи. За следващите сайтове ви е нужна регистрация в ТОЗИ  онлайн портфейл (с него работят сайтовете) ,където ще ви се генерират МИГНОВЕННО доходите от фосетите ! Регистрирайте се с един имейл и в портфейла и във фосетите !

 

  • MOON BITCOIN CASH – за събиране на Биткоин Кеш
  • MoonBitcoin  – за събиране на Биткойн валута
  • MoonLiteCoin – за събиране на ЛайтКоин валута
  • MoonDashCoin – за събиране на ДашКоин
  • MoonDogeCoin – за събиране на ДогеКоин

Тези сайтове е достатъчно да стоят пуснати и да се събира събраното 3-4 пъти на ден. Имат бонуси с времето добива се увеличава 2 пъти и повече !

  • + Loyalty bonus    (Бонус до 100% за лоялни потребители – всеки ден се увеличава)
  • + Mystery bonus   ( Мисля ,че също колкото по-редовни сте , по голям е и този бонус )
  • + Referral bonus   ( Бонус от ваши реферали – хора ,които са се регистрирали в сайта с вашият уникален реферален линк , от които ще получавте бонус )
  • В крайна сметка можете да увеличите първоначалните си добиви до 300% , а направено във всичките сайтове , добивът вече ще достигне някакви граници, в които ще сте доволни от заплащането.

С тях събирате 5 вида криптовалути ,които можете да конвертирате за една избрана, но ако цената на някоя от тях се качи идната година както биткойн “полетя” от 1000$ за 1 брой до близо 20 000$ ? Вие решавате коя ще събирате!

 Още 2 плащащи фосета

В тях също се регистрирайте със същия имейл като в портфейла CoinPot, тъй като са на принципа на сайтовете от Moon серията и всичко ,което спечелите ви се превежда моментно в портфейла . Дерзайте !


Доказателство за изпратени средства от CoinPot към CoinBase онлайн портфейл ! Моментно такова теглене правим през 2 дни , което означава че при този нисък курс на LiteCoin , месечно изкарваме около 50 лева . А ако Litecoin увеличи 10 пъти своята себестойност през 2018 година?

СТРАТЕГИЯ


Стратегията ,която използваме ние е да конвертираме всичко събрано в LiteCoin . Естествено вие може да си изберете друга криптовалута след като се запознаете с тези ,които предлага CoinPot . Идеята е,че в момента при ниска цена на LiteCoin за 1 бр. ще правите  малка сума месечно ,но лично ние използваме тези сайтове с дългосрочна цел !

Не мислим да правим изтегления във фиатни пари близката 1 година. В крайна сметка може да изтеглите 1000$ след година ,но за отделените толкова малко минутки на ден не мислим, че е малка сума.

Има и доста висока реферална заработка (когато някой се регистрира под вас с ваш реферален линк, предоставен ви от сайтовете вие ще получавате бонус от това, че сте го довели в определения сайт. Възползвайте се и от тази възможност.

Тъй като добивите са много малки е нужно да се ползват повече кранчета ! Капка по капка вир става..

Опцията Mining (копаене)- не препоръчваме

В 2 от гореизложените сайтове е предложена и тази опция за добив на криптовалути.

Първият е вашия онлайн портфейл CoinPot.co . Като изберете например BitcoinCore в опциите след това ще видите Mine Bitcoin Core . Настройвате колко да се натоварва вашият процесор, натискате старт и всичко което трябва да правите е да гледате как процесорът ви върши изчисления за блокчейн системата и тя му се отплаща. Този сайт предлага и линк ,с който можете към същият профил да копаете от много устройства. Докато сте в биткойн майнинг прозореца имате опция за Earn more. Там ще намерите и този линк.

Следващият сайт ,който предлага услугата е първият от фосетите ,които ви представихме в серията моон. Фосета за биткойн. Има просто отметка ,която служи да позволите на сайта да има достъп до вашата процесорна мощност, настройвате скороста и всичко е готово.

Защо не препоръчваме ?

Не препоръчваме тези опции защото майнинга попринцип се осъществява със специализиран хардуер ,който има достатъчна мощност и от хора ,които знаят какво правят. Ако тези сайтове работят на лаптоп ,или на телефон с високо процесорно натоварване и то дълго време има голям шанс пастата на процесорът ви да се отлепи и той да стане за поправка.

Майнингът в най-общите случаи се извършва с майнинг ригове ( компютри с повечко видеокарти , с подходящо охлаждане , подходящо захранване и т.н ). Има и специални машини създадени само за майнинг като например Antminer S9.

Ако се интересувате от майнинга и как всъщност се раждат криптовалутите можете да прочетете нашата статия в раздел “Ръководства” – “Биткойн майнинг

Ако статията ви е била полезна моля харесайте нашата фейбук страница и се абонирайте за нас !